Menu

Værdigrundlag Ikast FC

Ikast FC er en stor fodboldklub med ca. 800 ungdomsspillere. Heraf 200 piger og 600 drenge. Herudover har klubben flere senior- og oldboyshold på både herre- og damesiden. Så alt i alt er vi en klub med over 1000 medlemmer. Vi spiller på to anlæg. Dels på Thrigesvej 17 i sydbyen samt på Stadionalle 2 i nordbyen.

Hos Ikast FC ønsker vi at skabe de bedst mulige rammer for vores medlemmer uanset niveau. I klubben skal og vil der være plads til alle både drenge og piger, der ønsker at spille fodbold. Vores overordnede mål er skabe mulighed for at have flest mulige spillere længst mulig tid, så der er et godt tilbud i byen fra du begynder som 5-årig mikro-spiller til du stopper karrieren som veteranspiller.

Vision:

Vi ønsker som klub, at alle udvikler sig som fodboldspillere og mennesker uanset niveau. Det skal være sjovt, trygt og udviklende at spille fodbold og alle skal og vil få mulighed for at deltage i kampe og stævner.

Vi ønsker at skabe et træningsmiljø, der giver hver enkelt en god og udviklende træning, der fremme lysten til at spille fodbold.

 

Værdier:

Klubånd:

Vi repræsenterer vores klub med stolthed og støtter op om klubbens forskellige hold og aktiviteter.

Respekt:

Vi respekterer både med-, modspillere og dommere og udviser herunder en adfærd, der understøtter dette.

Fællesskab:

Vi ønsker en klub, hvor der via social arrangementer skabes venskaber på tværs af holdene.

Frivillighed

I vores klub drages medlemmer og forældre aktivt med ind i klubbens arbejde og forældredeltagelse omkring stadionhjælp og Ikast Cup ses som en naturlig forudsætning

 

Overordnet målsætning

  • Alle spillere er ligeværdige i klubben.
  • Det skal være sjovt at spille fodbold uanset niveau og vi ønsker en klub, hvor der er fokus på fællesskab og udvikling
  • Der skal være en holdånd, der understøttes gennem sociale arrangementer samt deltagelse i fælles stævner, hvor både drenge og piger deltager
  • Der skal være en klubånd, der understøtter at dette er vores klub
  • At klubbens ambitionsniveau er tilpasset spillerne og ikke omvendt og med særligt fokus på at mindske frafaldet i de ældste aldersgrupper
  • At klubben hvert år kan stille hold i alle aldersgrupper for både piger og drenge.
  • Vi ønsker at have de bedst mulige trænere, der har mulighed for at udvikle sig gennem træneruddannelse og sparring med ungdomskonsulenter og andre ressourcepersoner.
  • Vi ønsker trænere og frivillige, der ikke kun er opmærksomme på eget hold, men føler et ansvar på tværs af hold og årgange.

 

Målsætning ungdom

Vi har et ønske om, at vi på ungdomssiden har hold på alle årgange samt spiller på det bedst mulige niveau alt efter den enkelte årgangs styrke. Vi samarbejder med FC Midtjylland og vi er stolte når det lykkes, at give vores bedste spillere nye udfordringer her. Vi ønsker naturligvis samtidig at gøre alt for at udvikle de spillere, der stadig spiller i Ikast FC.

 

Vi ønsker at vores hold i de yngste årgange består af spillere fra Ikast og det nærmeste nærområde. I de ældre årgange ser vi samarbejdet med ISI som værende værdiskabende og med til at fastholde et højt sportsligt niveau og den nødvendige bredde.

Klubbens bedste piger får mulighed for at træne med drenge en gang ugentligt fra u-11 og opefter for at udvikle deres fodboldmæssige kompetencer.

Der tilknyttes ungdomskonsulenter der understøtter klubbens trænere.

 

 

Klubnyt 02. november kl. 20:21
Årets vigtigste kamp Lokalderby og arvefjendeopgør
Klubnyt
26. september kl. 10:00 Formandens Klumme
Klubnyt
05. august kl. 21:25 Bolden skal rulle igen - Sæsonstart 2021/22 - Infobrev
Klubnyt
11. juli kl. 23:59 Klar til en ny sæson
Klubnyt
04. juli kl. 11:43 Hjemmesiden opdateres