Menu

U15 - WOW

image Her er det hold 2 i Nørhalne
Martin R. Damsgaard
13. juni 2022 kl. 23:48
En succeshistorie må man sige

U15 – WOW

2007’erne i U15 kører derudad – og det både 1. og 2. hold. Sammenhørigheden i afdelingen er fantastisk, hvilket især kom frem under dette års Nørhalne Cup. Begge hold spillede i Jetsmark, og kunne derfor se hinandens kampe. Der var ikke mangel på opbakning holdene i mellem.

Da vi startede sæsonen i august 2021 var der 32 spillere – i dag er vi 42. Så en fremgang på 10 spillere. Heraf er halvdelen gamle kendinge, som sidst spillede da de var U10-drenge. Dejligt at drengene vender hjem til modersporten. Midt i januar måtte vi sige farvel til cheftræner Emre Akcin, som havde fået et tilbud som han ikke kunne sige nej til. Han havde ellers været med til at rykke holdet op i Liga 2a. Jeppe Svane blev forfremmet til ny chef og han har, med assistance fra Morten Larsen, ikke set sig tilbage siden.

På 2. holdet har afdelingens vigtigste træner Lars Bruun vist sit værd. Størstedelen af medlemsfremgangen vurderes at kunne tilskrives ham, for han rammer de unge mennesker lige der hvor han skal. Men ingen superhelt uden sidekick. Også Nicklas Jørgensen har lagt sin sjæl i afdelingen, og det sætter alle pris på. Sportsligt har hold 2 dog været udfordret i turneringen – på efterkrav rykkede holdet op i Liga 4 fra forårets start. Nu skulle de så også vise at de kunne klare sig – men det har nok vist sig at de er overmatchet i rækken. Men ikke desto mindre vælger de her i årets sidste kamp – mandag aften – at få forårets første sejr med 3-4 over Brande IF på udebane. Sæsonen er reddet nu!

1. holdet har udviklet sig enormt under Jeppe og de har næsten været suveræne og ligger pt. nr. 1 i Liga 2a. På lørdag spiller de så sæsonfinale mod rækkens nr. 2 – en direkte kamp om puljesejren. Fra spids er afgjort nok, men kender man holdet godt, så går man efter sejren over Skibsby-Højene IF. Afdelingen har arrangeret bus til Nordjylland, så opbakningen bliver enorm!

Som afslutning af sæsonen venter Ikast Cup og her er afdelingen repræsenteret med 32 tilmeldte drenge. Sportsligt bliver det godt, men derudover har forældrene arrangeret afslutningsfest lørdag aften – det bliver ikke bedre!

Forza Ikast FC