Menu

U11-afdelingen vokser stødt

image Drengene fra U11 i samlet flok
Martin R. Damsgaard
13. juni 2022 kl. 23:08
Omkring vinter var U11 ikke så mange, men nu går det den anden vej

Cheftræner Jesper Ravn kigger tilbage på sæson 2021/22

Hos Ikast FC U11 går sæsonen på hæld med Ikast CUP som årets sidste event - og her har vi 2 hold med. Sæsonen har budt på op og nedture for de 2 hold. 1. holdet har haft det svært mod de bedste A1-hold i regionen. Omvendt har holdet vist sig at være for stærke i en A2-række. Så holdets reelle niveau må jo ligger lige derimellem.

Hold 2 har vundet over halvdelen af deres kampe kampe i C-rækken. Og i træningskampe mod B-hold er man stadig lidt overmatchet. Afdelingen har haft en fin fremgang for nye spillere her efter overstået Corona. Vi er gået fra 23 til de nuværende 28 spillere i hele truppen - og faktisk var der her mandag aften 2 nye/gamle spillere retur. Så faktisk kan vi skrive 30 spillere på holdkortene. Med yderligere en håndfuld spillere, vil vi kunne stille med 3 hold i sæsonen 2022/23 - det håber vi på.

Vores træningskultur er blevet bedre og bedre, hvor det at vi mødes 15-20 minutter før den reelle træningsstart, har givet et boost på tværs af 1. og 2. hold. Her mødes vi, snakker, griner, hakker på kassen og viser de nyeste tricks. Desuden betyder det også at alle er der til tiden, når træningen starter 17.00!

Fra næste sæson er de 2 nuværende hold meldt til i U12-A1 og U12-B. Så må vi se om vi kan etablere os i de rækker, og forhåbentlig kommer vi også til at se et C-hold. Højdepunktet i sæsonen 2021/22 var ligesom for mange andre hold i klubben Nørhalne CUP. Med et blandet niveau-mixet hold var vi sølle 4 minutter fra en finaleplads. Desværre spillede vi 1-1 i semifinalen, og på 6 efterfølgende straffespark, måtte vi tage til takke med bronzekampen.

Fokuspunkter for sæsonen 2022/23: Højt humør – Større parathed – God opførsel. På det nyligt afholdte forældremøde, blev det desuden enstemmigt besluttet at flere/alle forældre skal byde ind i afdelingen, for at være med til at drifte både det sportslige på og det sociale udenfor banen. Det forventer vi os meget, og endnu mere samhørighed i afdelingen. 

Forza Ikast FC