Menu

Piger med succes

image Her ses pigerne samlet ved indestævne i Bording
Martin R. Damsgaard
11. juni 2022 kl. 19:27
I U10-U11 piger har fundet formlen

U10- og U11-piger samt trænerne kigger tilbage på sæson 2021/22 med stor succes på både det sportslige og sociale. Cheftræner Cengiz Kan fortæller:

Sæson startede med at vi havde et U10 5-mands og U11 8-mands hold tilmeldt i efterårs turneringen. Men det måtte vi hurtigt sande at det ikke var nok, derfor rykkede vi vores U10 op i U11 og dannede et C-hold og A-hold i rækken. Det viser sig at C-holdet er lige så overlegende som A-hold og har endnu ikke tabt i efterår og foråret💪⚽️Så i skrivende stund er vi altså u-u-ubesejret🔵⚫️. I Kristi-Himmelfartsferiens Nørhalne Cup tog begge hold i øvrigt den store pokal med hjem, hvilket må betragtes som årets højdepunkt. Næste store udfordring hedder Ikast Cup og Stensballe Talentstævne (uofficiel Danmarks mesterskab).

Vi lægger stor vægt på at der både er plads til at hygge sig og plads til lære at spille fodbold. Som vi trænere altid siger: "Når vi alligevel er her, kan vi lige så godt lave noget lærerigt og blive bedre fodboldspillere". Efteråret stod traditionen tro på overnatning i klubhuset på Thrigesvej, hvor HYGGE er grundstenen i arrangementet. Pigerne spørger altid når de kommer tilbage fra sommerferien: "Hvornår skal vi overnatte i klubben?" Derudover arrangerer forældrene sammen med trænerne bl.a. fællesspisning, hygge i klubhuset, julehygge og sommerafslutning og meget andet.

Vi er i skrivende stund 22 piger i U10 og U11-truppen og vi har det rigtig godt sammen - og vi har plads til flere endnu😊

Link til pigernes egen side ses her - så hvis du tænker på at starte så kan du se træningstider og meget andet!

Forza Ikast FC