Menu

U15 afdelingen

                                                                                    

Ikast FS U14 Vest 2 holdet fik desværre spillet sig ned i mesterrækken, kommende liga 3. Undertegnet må tage en del af skylden for dette, da vi eksperimenterede og for sent fandt ud af, at satsningen ikke helt holdt vand.


Vi søger en dispensation for at blive oppe i Vest 2 rækken/liga 2, da vi absolut har vores berettigelse dertil. Både pga. vi organisatorisk sadler lidt om, samt at alle vores kampe mod de andre nedrykningskandidater har været usædvanlige tætte på trods af vores satsning.


Men får vi ingen dispensation, må vi jo vise, ved at vinde mesterrækken (liga 3) klart, at vi er berettiget til at være i liga 2.

Op til den nye sæson står den på udvikling i Ikast cup, samt et par mulige træningskampe frem imod efteråret.

Ud over Ikast FS holdet er man gået i samarbejde, som kom på benene lidt hektisk, men vi begyndte at få det til at flyde henover foråret.

Dog har vi brug for at sætte os ned med træner/ledere fra KFUM for at få talt nogle ting igennem omkring træning, kampe osv.

Vi har ligeledes fået sat et DGI hold i søen, men det er kun blevet til en håndfuld kampe, samt at der er ikke en træner/forældre til dette hold, så den har hængt på den træner, der kunne, som også har andre hold.

Alt i alt er der mange tiltag, men vi mangler lige at få alle brikker snakket på plads for den kommende U15 sæson.
Desuden har vi en hel del delmål til efteråret og fokusområder til IFS holdet, som skal blive bedre for at vi kan præstere og rykke op igen.

Lars Jeppesen