Menu

Nyt fra formanden i Ikast FC

image
28. juni 2018 kl. 22:25

Den 01-07-2018 bliver de to fodboldklubber i Ikast lagt sammen under navnet Ikast FC - En vurdering som begge bestyrelser har brugt over 5 år på at bearbejde, og sidste efterår gik vi for alvor i arbejdstøjet.

Sammenlægningen har været en svær beslutning som på mange gør ondt helt ind i sjælen, når man enten har været gul/blå eller hvid/rød. Men vi er overbeviste om, at det er det rigtige valg.

Forude venter et nyt klubnavn, nyt spilletøj og en fællesopgave om at vi alle fremadrettet skal opfatte os selv som lyseblå. Vi skal alle forstå at gribe mulighederne og samtidig holde fast i de værdier, som er skabt gennem årtiers frivilligt arbejde i begge klubber - Resultater, minder og stolthed forsvinder ikke med denne beslutning, men tværtimod opstår en række nye muligheder til gavn for alle fodboldspillende piger og drenge i vores by:

- Bedre mulighed for bredde fodbold, med forhåbentlig flere og bedre trænere til alle medlemmer i alle årgange.
- Styrkelse af pigefodbolden både til eliten og bredden.
- Bedre lederrekruttering, som er en nødvendighed.
- Uddannelse af trænere får stadig høj prioritering.
- Bedre mulighed for at få flere Ikast spillere igennem FCM nåleøjet.
- Bevarelse af FCM miljøet i Ikast.
- At videreudbygge tilbuddet og faciliteterne i Ikast, til gavn for alle medlemmer, campus interessenter samt byens uddannelsesmuligheder.

Ambitionen er, at vi sammen skaber et stærkere Ikast FC og også fremadrettet vil være regionens stærkeste klub, hvor vi naturligvis fortsat er moderklub for FCM, samt en aktiv del af det lokale idrætsmiljø på tværs af sportsgrene og derfor fortsætter klubben også som medlem af IFS Hovedbestyrelse.

Da selve dagen forgår under afslutning af den årlige Ikast Cup, hvorefter sommerferien banker på , vælger vi at gennemføre forskellige arrangementer i løbet af august- september. Så som Mikro opstart med FCM spillere , samt en weekend med særdeles mange hjemmekampe over hele weekenden.

Ikast FC kan kun bliver en succes, hvis I stadig bakker den nye klub op, og accepterer at der i år 1 måske sker både små og store fejl.

Men stil spørgsmål til både trænere, ledere og bestyrelsen, og vi vil sammen finde svarene, så det bliver en stor jysk fodbold klub, vi forhåbentlig alle kan være stolte af.

Michael Sørensen