image T-shirts der klær, enhver - Ikast FC især!
04. december 2021 kl. 15:37
Oprykning til Liga 2a

Selvfølgelig gjorde de det!

U15-drengene levede op til deres egne forventninger og afgjorde pulje 516 således man slutter med 30 point og 1. Pladsen.

Sejren over Viborg Sdr. Marken IK kom der aldig rigtig tvivl om, da Victor Pehrson allerede bragte Ikast foran 1-0 efter 8 minutter. Ikast havde meget boldkontrol, og kørte især i bagkæden og bageste midt bolden rundt i fikse kombinationer. Længere fremme havde man lidt sværere ved at ramme hinanden, men det var alligevel Ikast der dominerede i forhold til antal chancer.

Da Victor Pehrson scorede holdets andet mål efter 57 minutter, var det Game Over for SIK. Selvom der var chancer til både 3- og 4-0 så blev det ved de 2-0, og da kampens dommer fløjtede kampen var glæden i hele afdelingen til at se. Banen blev bestormet og sejrsangen kunne høres helt op til Ikast kirke.

Der blev udleveret Faxe Kondi Champagne og opryknings-T-shirts, og mens propperne sprang blev det helt store holdfoto taget. Herefter fulgte årets længste bad, trænere under bruseren og i aften afslutnings- og OPRYKNINGSFEST!

Tak til alle tilskuere på tribunen og for den gode stemning, og tak for aftenes arrangement!