Menu

DBU Jyllands Hædersemblem til Johnny Rune

image
05. marts 2018 kl. 19:01

I forbindelse med generalforsamlingen i går, fik Johnny Rune, som den første i IFS´s historie tildelt DBU Jyllands Hædersemblem. Repræsentant for DBU Michael Koch overrakte det til stående applaus fra alle 50 fremmødte til generalforsamlingen.

Her kan I læse de fine ord Johnny fik med på vejen:

"Overrækkelse af DBU Jyllands Hædersemblem gives til en leder eller træner, der har gjort sig særligt fortjent ved deres arbejde for fodbolden i DBU Jylland eller klubberne herunder i minimum 20 år – og som tidligere har modtaget DBU Jyllands Sølvemblem. Personen i dag er indstillet af sin klub og det gør hæderen endnu større.

Personen vi snakker om er en rigtig sindig jyde – han er svær at imponerer, er stålfast – selv har jeg oplevet ham som et meget klogt menneske, der forstå hvornår det handler om strategi og hvornår det handler om de bløde værdier. Jeg har personligt oplevet ham flere gang hvor en tør bemærkning eller en lille ”tø-hø” var det meste, der kunne komme ud – men der er ingen tvivl om at der ligger mere bag.

Klubben, som personen er indstillet af, skylder dig måske ikke alt, men meget tæt på. Du er et forbillede for mange – du er et foreningsmenneske med STORT F – en person, man altid kan regne med og det handler ikke om hvor det er men du er altid med. Johnny Rune – du har betydet så meget for fodbolden i hele området – ja faktisk i hele Danmark .

Kort om din imponerende historik. I 1987 startede du i bestyrelsen i IFS og var formand fra 1988 til 1999. I samme periode var du formand for den professionelle afdeling i IFS og sad her indtil Herning Fremad og Ikast FS dannede FC Midtjylland, hvor du var formand fra 1999 til 2004. Du var også lige et smut forbi DBU’s bestyrelse i 2002-2004 og formand for DBU’s diciplinærudvalg fra 2001-2007.

Så tog du lige en tørn som formand for IFS fra 2006-2011 – hvorefter der igen var brug for dine kræfter i FC Midtjylland – her som formand fra 2011-2014 – og indtil i dag næstformand.

Som om fodbold ikke var nok – så var du også Formand i FCM Håndbold fra 2007-2009 – og har senest arbejdet stenhårdt for at FCM Håndbold i dag består.

Johnny – du har om nogen betydet noget for fodbolden og foreningslivet i området.

· Du har samlet fodbolden i Midtjylland ved at skabe FC Midtjylland

· Du har skabt topfodbolden i Midtjylland ved at arbejde hårdt på Akademi og FCM

· Du har været med på hele rejsen – op og ikke mindst ned.

· Du har reddet FC Midtjylland og genskabt det vi ser i dag.

Du er en ener! En person man kun kan lære af og være stolt over at kende.

Så det er med stor glæde at kunne overrække DBU Jyllands Hædersemblem til DIG.

Med Sportslig Hilsen
Michael Koch "